Over ons

Chromefans is de grootste site in Nederland en België over Chromecast, Chromebook, Google Home en de verschillende streamingdiensten zoals Netflix en Viaplay. Met inmiddels ruim 10 jaar ervaring met deze producten, hebben we al veel mensen geholpen met aankopen en het oplossen van problemen.

Chromefans.nl is uit enthousiasme geboren, een site volledig toegewijd aan alles dat met Chrome te maken heeft. Of het nu gaat om de Chromecast, Chromebook, Google Home, ChromeOS, de browser, maar ook Netflix, het doel is Chromefans de website te maken met vooral veel nuttige informatie.

Mijn naam is Ruud en ben al jaren enorm enthousiast over alles rondom Android en Chrome. Dat is dan ook de reden dat ik 2008 Androidworld.nl heb opgericht, een site dedicated aan Android. Inmiddels is Androidworld uitgegroeid tot de grootste Android-site van Nederland met meer dan een miljoen bezoekers.

Nu is het tijd voor een site over Chrome, alles rondom Chrome. Er zijn op internet veel sites, communities, fora, reviews en vraag- en antwoord-secties waar je terecht kunt voor alles rondom populaire devices en software van Google’s Chrome. Toch vond ik dat er ruimte was voor nog meer, vooral goede, informatie gebracht met passie op basis van goed onderzoek en ervaring.

Het doel van Chromefans is dan ook een zo’n compleet platform te maken met alles over Chrome. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe Chromebook, je afvraagt waar de Caps Lock op je Chromebook zit of gewoon wil weten hoe je de Chromecast moet resetten, Chromefans moet de place to be zijn.

Zelf kan ik belachelijk enthousiast worden over nieuwe releases, kleine tweaks, handige tools, mooie reviews en alles waar maar knopjes op zitten. Ik hoop dan ook met Chromefans een deel van mijn passie en enthousiasme te kunnen delen met de rest van de wereld. Of Nederland en België in dit geval!

Dit is het eerste stukje tekst op Chromefans.nl, geschreven begin 2021 (iets met goede voornemens) waarin ik plechtig beloof met veel enthousiasme aan dit platform te bouwen.

Heb je iets om te delen, feedback, suggesties of wil je gewoon je ervaring rondom Chrome delen, stuur mij dan een bericht!

Het Chromefans-team

Ruud Caris

Oprichter

Sinds 2012 de trotse bezitter van een Chromecast en sindsdien alle versies gebruikt. Kan daarnaast enthousiast worden van Android, Chromebooks, smarthome maar ook streaming diensten.

Wesley - Chromefans

Wesley Akkerman

Tech-enthousiasteling

Schrijft al sinds jaar over tech. Of het nu gaat om de Chromecast, Chromebook of Google Home, hij draait zijn hand er niet voor om.

Arie vogelaar - Chromefans

Arie Vogelaar

Streaming-expert

Kijkt (te)veel Netflix, Videoland, Viaplay en Disney+. Gelukkig kan hij tijd vinden om over streamingdiensten te schrijven op Chromefans.

Willem Hamilton

Chrome-fanaat

Is verliefd op zijn Android-telefoon en streamt al jaren via de Chromecast. Doet dit tegenwoordig over de hele wereld.

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer